Oбавештење за упис студената на Мастер академске студије за студенте који су изгубили статус студента због неблаговременог завршетка студија

Студенти мастер академских студија који су изгубили статус студента због неблаговременог завршетка студија, имају право да се поново упишу на ове студије у статусу самофинансирајућег студента на основу конкурса за упис у школску 2019/2020 годину.

Пријављивање ће се обавити од 01.10.2019.г. до 03.10.2019.г. (од 11 до 15 часова у сали 128).

 

Висина школарине за студенте из става 1. је 180.000,00 дин (према Одлуци о висини школарине за студије на Саобраћајном факултету у Београду за школску 2019/2020.).

Ови студенти се уписују у оквиру ранг листе са осталим пријављеним кандидатима и оквиру уписних квота у складу са Статутом Универзитета у Београду.

Ови студенти се рангирају као самофинансирајући на Прелиминарној и Коначној ранг листи за упис на Мастер академске студије у школској 2019/2020. За ове студенте важе правила уписа и рокови пријављивања како је то објављено у Конкурсу за упис .

Потребна документа:

- индекс
- Уверење о положеним испитима
- Електронски попуњен и одштампан образац ШВ -20 (на адреси http://sv20.sf.bg.ac.rs),

- прва рата за упис године (50% од 180.000,00 дин) на текући рачун факултета ( 840-1443666-83)

- Уплата за ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ И САВЕТОВАЊЕ СТУДЕНАТА

Студенти који у току студирања нису измирили своје финансијске обавезе дужни су да пре пријаве на конкурс доставе доказ о измиреним обавезама.



  • Уплата за ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ И САВЕТОВАЊЕ СТУДЕНАТА је обавезна (уплатница се налази  код студената на инфо- пулту на главном улазу);
  • Уплата за ОСИГУРАЊЕ СТУДЕНТА, СТУДЕНТСКИ СТАНДАРД је добровољна  (уплатница се налази  код студената на инфо- пулту на главном улазу)

ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ

Кључна улога Центра за развој каријере је да помаже студентима Универзитета у Београду у развоју оних знања и вештина које ће им бити од значаја при запошљавању, да помогне у стицању радног искуства током студирања и сазнања о свету пословања, те да припреми студенате за успешни прелазак на следећи ниво развоја каријере након дипломирања.

upis2018 3

ОСИГУРАЊЕ СТУДЕНАТА

Осигурање студената подразумева заштиту без временског и просторног ограничења. Осигурање важи како за време боравка на факултету, тако и код куће, на путу, односно 24 часа дневно. Осигурање обухвата уобичајене ризике који могу угрозити студенте: пад, удар електричне енергије, саобраћајна незгода, тровање, опекотине и слично. У случају смрти кориснику осигурања се исплаћује осигурана сума, а уколико дође до повреде која проузрокује трајне последице, осигуранику (студенту) се исплаћује део осигуране суме за 100%-и инвалидитет, у зависности од утврђеног процента инвалидитета. Такође, осигурањем се обезбеђује и дневна накнада за сваки спречени дан похађања наставе, уколико је узрок околност која има карактер несрећног случаја.

СТУДЕНТСКИ СТАНДАРД

Студентски стандард обухвата средства из којих се издваја за:

  • Помоћ за најугроженије студенте Саобраћајног факултета преко Секције за помоћ и дотацију студената (СПИДС)
  • Организацију сајма послова и пракси - “Transport and Traffic Business Days” и сличних пројеката за студенте Саобраћајног факултета
  • Дотиране и субвенционисане цене путовања за студенте Саобраћајног факултета на најатрактинивнијим дестинацијама широм Европе (Саобраћијада, Апсолвентска екскурзија, Стручна екскурзија...)
  • Штампање студентског часописа “Таљиге” у 1000 и више бесплатних примерака по штампаном издању за све студенте Саобраћајног факултета

upis2018 2

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes