Плаћена летња пракса у оквиру Ер Србије

Ер Србија покреће програм плаћене летње праксе за студенте завршних година, мастер студија, као и оне који су дипломирали у протеклих шест месеци. Током два месеца трајања праксе, изабрани студенти из области саобраћаја, машинства, економије, права, организационих наука, безбедности и других сродних факултета, биће у прилици да усаврше знања стечена током досадашњих студија и да од стручњака запослених у националној авио-компанији добију нове вештине неопходне за струку. Кандидати заинтересовани за плаћену летњу праксу у Ер Србији пријаве могу поднети путем веб сајта компаније до 4. јуна 2024. године. Програм почиње 1. јула, а завршава се 30. августа 2024.
године.

AirSERBIA Take off praksa

"У Републици Србији постоји значајан број високо-образовних установа које школују оне профиле који су потребни у авио-индустрији. У жељи да студентима завршних година факултета и пре формалног окончања студија покажемо како изгледа свакодневни рад у Ер Србији, одлучили смо да покренемо програм плаћене праксе. На тај начин добијају прилику да током два летња месеца раде у националној авио-компанији и усавршавају стручне компетенције, за шта ће уједно бити и плаћени. Мото наше летње праксе је "ради и заради" и зато позивамо студенте да се упознају са условима праксе и већ данас пријаве. Обећавамо им два динамична месеца током којих ће се боље упознати са светом авијације, стећи важна искуства и незаборавне успомене," изјавила је Милица Нетковић, директорка за људске ресурсе Ер Србије.

Учесници Ер Србијиног програма плаћене летње праксе симболично названог „Take off" ће током јула и августа своја знања и вештине моћи да надограђују у различитим организационим целинама српске националне авио-компаније, међу којима су Летачка оператива, Тренинг за летачку оперативу, Земаљско опслуживање, Техника, Безбедност и усклађеност, Aviation security, Комерцијала и стратегија, Правни послови, Финансије, Људски ресурси, Односи са државним органима и организацијама, и други.

Више информација о програму плаћене летње праксе Ер Србије пронађите на веб-сајту компаније. Пријаве су отворене до 4. јуна 2024. године.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes