Prijave za studentski startap kamp ParkUP! 2024 otvorene za studente iz cele Srbije – Zakorači u jedinstvenu preduzetničku avanturu

Po prvi put ovog leta ParkUP! otvara vrata za studente iz cele Srbije!

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) otvorio je prijave za studentski startap kamp – ParkUP! 2024 koji će biti održan od 11. do 16. Jula. Po prvi put na ovaj jedinstveni program učenja, rada i druženja, mogu da se prijave i studenti koji studiraju van Beograda.

ParkUP! je intenzivni program učenja, rada i druženja u NTP Beograd, namenjen studentima svih fakulteta širom Srbije sa ciljem da steknu osnovna znanja i veštine o tehnološkom preduzetništvu – kako da uoče probleme i prepoznaju poslovne prilike na tržištu, ojačaju timske veštine i koji su koraci u pretvaranju inovativne ideje u uspešan biznis.

Svim akademcima koji studiraju van Beograda biće obezbeđen smeštaj tokom trajanja kampa.

Pridruži se u letnjoj startap avanturi:

✔️ ako imaš između 18 i 26 godina
✔️ studiraš i želiš dodatno da unaprediš svoje lične i profesionalne veštine
✔️ interesuje te preduzetništvo
✔️ želiš da upoznaš sjajne startap osnivače️ i sa kolegama sa drugih fakulteta iz cele Srbije se oprobaš u timskom radu na razvoju inovativne ideje

Prijave su otvorene do 22. juna na sajtu NTP Beograd!

Predavanja i radionice na kampu zasnovane na Lean startap tehnologiji, a uz dosta kreativnog rada, studente očekuje i sjajno druženje.

Više o programu pogledajte OVDE.

Studentski startap kamp ParkUP! 2024 realizuje se u okviru Programa promocije i popularizacije inovacione delatnosti Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, uz podršku projekta Tehnopark Srbija 2.

DA LI STE SPREMNI?

Mi smo mlada, dinamična, strastvena, inovativna telekomunikaciona kompanija.

U timu nas je više od tri stotine i svi smo posvećeni da našim rezidencijalnim i biznis korisnicima pružimo kvalitetna, inovativna i pouzdana rešenja iz oblasti fiksne telefonije, Interneta i IP televizije.

Ako si spreman na usavršavanje, orijentisan na rezultat i želiš da svoju karijeru razvijaš u oblasti telekomunikacija, u nekoj od sledećih oblasti:

  • Razvoja i održavanja mreže
  • Razvoja i održavanja servisa (Windows i Linux operativni sistemi, Servisi telefonije, Hosting tim)
  • Planiranje i izgradnja bežične mreže
  • Planiranja i izgradnja optičke mreže
  • Razvoj i održavanje softvera
  • Kibernetička bezbednost, provera bezbednosti sistema, threat hunting, digitalna forenzika

Nudimo ti priliku za praksu, uz mogućnost kasnijeg zaposlenja u kompaniji koja je okrenuta inovacijama i podstiče razvoj.

Prijavi se putem sledećeg linka https://orion.oneassessment.com/job/Praksa-nk2J4/apply  ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. nakon čega ćemo te kontaktirati za dalji proces selekcije.

Er Srbija pokreće program plaćene letnje prakse za studente završnih godina, master studija, kao i one koji su diplomirali u proteklih šest meseci. Tokom dva meseca trajanja prakse, izabrani studenti iz oblasti saobraćaja, mašinstva, ekonomije, prava, organizacionih nauka, bezbednosti i drugih srodnih fakulteta, biće u prilici da usavrše znanja stečena tokom dosadašnjih studija i da od stručnjaka zaposlenih u nacionalnoj avio-kompaniji dobiju nove veštine neophodne za struku. Kandidati zainteresovani za plaćenu letnju praksu u Er Srbiji prijave mogu podneti putem veb sajta kompanije do 4. juna 2024. godine. Program počinje 1. jula, a završava se 30. avgusta 2024.
godine.

AirSERBIA Take off praksa

"U Republici Srbiji postoji značajan broj visoko-obrazovnih ustanova koje školuju one profile koji su potrebni u avio-industriji. U želji da studentima završnih godina fakulteta i pre formalnog okončanja studija pokažemo kako izgleda svakodnevni rad u Er Srbiji, odlučili smo da pokrenemo program plaćene prakse. Na taj način dobijaju priliku da tokom dva letnja meseca rade u nacionalnoj avio-kompaniji i usavršavaju stručne kompetencije, za šta će ujedno biti i plaćeni. Moto naše letnje prakse je "radi i zaradi" i zato pozivamo studente da se upoznaju sa uslovima prakse i već danas prijave. Obećavamo im dva dinamična meseca tokom kojih će se bolje upoznati sa svetom avijacije, steći važna iskustva i nezaboravne uspomene," izjavila je Milica Netković, direktorka za ljudske resurse Er Srbije.

Učesnici Er Srbijinog programa plaćene letnje prakse simbolično nazvanog „Take off" će tokom jula i avgusta svoja znanja i veštine moći da nadograđuju u različitim organizacionim celinama srpske nacionalne avio-kompanije, među kojima su Letačka operativa, Trening za letačku operativu, Zemaljsko opsluživanje, Tehnika, Bezbednost i usklađenost, Aviation security, Komercijala i strategija, Pravni poslovi, Finansije, Ljudski resursi, Odnosi sa državnim organima i organizacijama, i drugi.

Više informacija o programu plaćene letnje prakse Er Srbije pronađite na veb-sajtu kompanije. Prijave su otvorene do 4. juna 2024. godine.

Poštovane kolege i koleginice,

U cilju unapređenja kvaliteta nastave, molim studente da pristupe anonimnom anketiranju u letnjem semestru školske 2023/2024. godine, radi vrednovanja pedagoškog rada nastavnika i saradnika.

Proces vrednovanja za rad u letnjem semestru 2023/2024.g. počinje 13.05.2024.godine, a završava se 20.05.2024.godine. Vrednovanje se vrši u online okruženju na adresi https://ankete.sf.bg.ac.rs. Takođe, vrednovanje se vrši putem računara i laptopa i nije predviđeno da se vrši putem upotrebe mobilnog telefona. Ukoliko se ova informacija otvara iz obaveštenja u elektronskom indeksu, potrebno je da se navedena adresa iskopira u novi prozor veb pretraživača i potom aktivira. Na početku procesa vrednovanja, studenti generišu pristupni kod koji su dužni da čuvaju digitalno ili na papiru do kraja procesa vrednovanja.

Poštovane koleginice i poštovane kolege,

Junski rok 2024 se održava u periodu od 10.6. do 23.06.2024. god. u prostorijama Fakulteta.
Julski rok 2024 se održava u periodu od 24.6. do 14.07.2024. god. u prostorijama Fakulteta.

Prijavljivanje za junski rok će trajati u periodu od 27.05. do 02.06.2024. god.


Studenti sa zaduženjima prilikom prijavljivanja za junski rok (najkasnije zaključno sa 27.05.2024) moraju uplatiti 20% od ukupne vrednosti zaduženja (u ukupnom iznosu od 80% od zaduženja) da bi ispit bio prihvaćen za izlazak u skladu sa uputstvom navedenim u el. indeksu.

 

Prodekan za studije

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes