Referat Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast Regulisanje i upravljanje saobraćajnim tokovima na mreži puteva i ulica možete pogledati ovde.

Sažetak referata Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast Regulisanje i upravljanje saobraćajnim tokovima na mreži puteva i ulica možete pogledati ovde.

Referat Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast „Drumski i gradski transport putnika“ možete pogledati ovde.

Sažetak referata Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast „Drumski i gradski transport putnika“ možete pogledati ovde.

 

Referat Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast „Drumski i gradski transport putnika“ može da se pogleda ovde (PDF).

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast „Drumski i gradski transport putnika“ može da se pogleda ovde (PDF).

Izjava autora o izvornosti rada može da se pogleda ovde (PDF).

Obaveštenje zainteresovanima da se izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast „Drumski i gradski transport putnika“ nalazi u biblioteci Saobraćajnog fakulteta, a može da se pogleda ovde (PDF).

 

 

IMAGE Svečana dodela diploma (28.6.2023.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 28. juna 2023. godine.

Free Joomla! template by Age Themes