Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Upravljanje, menadžment, ekonomika i marketing u železničkom saobraćaju“ možete pogledati ovde.

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Upravljanje, menadžment, ekonomika i marketing u železničkom saobraćaju“ možete pogledati ovde.

Izveštaj Komisije za pripremu Referata po konkursu za izbor jednog asistenta za rad na određeno vreme od tri godine sa punim radnim vremenom, za užu naučnu oblast „Statistika“ može da se pogleda ovde (pdf).

Obaveštenje o gostupnosti ovog izveštajamože da se pogleda ovde (pdf).

Referat Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast „Teorija saobraćajnog toka, kapacitet i vrednovanje drumskih saobraćajnica“ može da se pogleda ovde (pdf).

Sažetak referata Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast „Teorija saobraćajnog toka, kapacitet i vrednovanje drumskih saobraćajnica“ može da se pogleda ovde (pdf).

Obaveštenje o dostupnosti ovog izveštaja može da se pogleda ovde (pdf).

Izjava kandidata o izvornosti može da se pogleda ovde (pdf).

Zapisnik o održanom pristupnom predavanju kandidata može da se pogleda ovde (pdf).

Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Terminali u saobraćaju i transportu“ može da se pogleda ovde (pdf).

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Terminali u saobraćaju i transportu“ može da se pogleda ovde (pdf).

Izjava kandidata o izvornosti može da se pogleda ovde (pdf).

Obaveštenje o dostupnosti navedenog izveštaja može da se pogleda ovde (pdf).

 

Izveštaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast “Planiranje, modeliranje, eksploatacija, bezbednost i ekološka zaštita u železničkom saobraćaju i transportu” može da se pogleda ovde (pdf).

Sažetak izveštaja Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast “Planiranje, modeliranje, eksploatacija, bezbednost i ekološka zaštita u železničkom saobraćaju i transportu” može da se pogleda ovde (pdf).

Obaveštenje o dostupnosti navedenog izveštaja može da se pogleda ovde (pdf).

Izjava kandidata o izvornosti može da se pogleda ovde (pdf).

IMAGE Svečana dodela diploma (28.6.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 28. juna 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes