Pregled vesti Centra za razvoj karijere

Drage kolege,

Pred vama je nov pregled vesti iz Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

U proteklom periodu smo realizovali brojne aktivnosti za studente. Realizovan je niz radionica u okviru podrške studentima na Ekonomskom i Pravnom fakultetu da se lakše nose sa izazovima studiranja i studentskog života na Univerzitetu u Beogradu. Uspešno smo organizovali prvi mali sajam praksi u grčkim kompanijama i zajedno sa Ambasadom Republike Grčke otvorili konkurs za ovogodišnji program tromesečne prakse u članicama Helenskog privrednog udruženja za preko četrdeset studenata. U saradnji sa kompanijom Telekom Srbija otvorili smo poziv za obavljanje stručne prakse tokom 2017. godine za oko 80 studenata. U pripremi je konkurs za ovogodišnji ciklus univerzitetske radne prakse - BGPRAKSA i očekujemo otvaranje konkursa polovinom marta meseca.

U narednom periodu otpočinje realizacija kursa “Veštine upravljanja karijerom” na Saobraćajnom, Ekonomskom, Farmaceutskom i Pravoslavno bogoslovskom fakultetu! Kurs je namenjen studentima završnih godina i ima za cilj osposobljavanje studenata za upravljanje karijerom, njihovo pripremanje za uključivanje u tržište rada, kao i pružanje podrške u preuzimanju odgovornosti i aktivne uloge u svom budućem karijernom razvoju. Po prvi put pilotiraćemo realizaciju kursa za studente Farmaceutskog fakulteta na Moodle platformi, uz organizaciju par susreta uživo na kraju.

Naš Centar će uzeti učešće na Skupu “Transport and Traffic Business Days” na Saobraćajnom fakultetu 21. i 22.marta a u ponedeljak 13.marta vodimo grupu studenata u posetu kompaniji “Sberbank” u okviru našeg programa poseta kompanijama “Saznajte iz prve ruke”. Više detalja o pomenutim događajima i aktivnostima možete pogledati na našem sajtu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/

U produžetku možete pogledati izbor aktuelnih vesti vezanih za prilike za praksu, posao, volontiranje, nagradne konkurse i obuke.

Vesti iz Centra za razvoj karijere

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes