Program stručnog usavršavanja

Kargo-Partner ("cargo-partner") d.o.o. Beograd jedno je od vodećih preduzeća koje se bavi organizacijom avionskog, pomorskog i drumskog prevoza robe, kao i pružanjem usluga iz oblasti špedicije, logistike i skladištenja, sa sedištem u Beču u Austriji i kancelarijama širom Srednje i Istočne Evrope, SAD, Kine, Indije, Bliskog i Dalekog Istoka. Rezultat vođenja naše korporativne politike čine stručnost zaposlenih i njihova posvećenost poslu, jednostavna i pregledna organizaciona struktura, upotreba inovativnog i prestižnog "IT" softvera, postavljeni visoki standardi usluga i naša izuzetna efikasnost.
Program stručnog usavršavanja u preduzeću "cargo-partner" sprovodi se na osnovu potpisanih Memoranduma o saradnji i Sporazuma o naučno-istraživačkoj i poslovno-tehničkoj saradnji sa fakultetima Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu. Program se obavlja na naše tri lokacije (Logistički centar "cargo-partner" - Dobanovci, Aerodrom "Nikola Tesla" - Surčin i kancelarija u Novom Sadu), tokom cele godine, sa mogućnošću da dužina i vreme trajanja programa budu pojedinačno prilagođeni. Namenjen je studentima koji su na završnim godinama osnovnih studija ili na masteru, kao i svima onima koji su upravo stekli akademsko zvanje, bilo da je reč o završenom prvom ili drugom stepenu studija.


Program stručnog usavršavanja u preduzeću "cargo-partner" omogućava studentima Saobraćajnog fakulteta u Beogradu da nadograde svoje znanje i steknu praktična iskustva iz oblasti transporta i logistike.


Prijavite se za obavljanje stručnog usavršavanja u preduzeću "cargo-partner" i pošaljite nam vašu biografiju i propratno pismo (poželjno je da to bude na engleskom jeziku) u kome ćete napisati zašto ste odabrali nas i kako vidite sebe u našem okruženju. Selekcija kandidata vršiće se na osnovu pristiglih prijava i samo uži krug kandidata biće kontaktiran. Prijavite se 24 / 7 / 12 / 365 na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Detalje možete pogledati ovde.

 

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes