Važno obaveštenje

Povodom odluke Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja zbog aktuelne situacije izazvane pojavom korona virusa, Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu biće zatvoren do daljnjeg.

Podsećamo Vas da je od izuzetne važnosti da poštujete zdravstvene preporuke, a sve u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa.

Prema preporukama Ministarstva  organizuje se izvođenje nastave i vežbanja na daljinu na način koji ne zahteva fizičko prisustvo studenata na Fakultetu.

U skladu sa tim, nastavnici će održavati predavanja, a saradnici vežbanja na daljinu, putem platforme https://nastava.sf.bg.ac.rs Saobraćajnog fakulteta ili slanjem prezentacija predavanja  i vežbanja direktno na e- mail studenata. Molimo vas da za sve dodatne informacije oko nastave i nastavnog procesa kontaktirate prodekana za studije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i šefa studentske službe Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Studentska služba dežura svakog radnog dana od 10č do 14č, ali se savetuje studentima da sve zahteve šalju putem e- maila šefu studentske službe Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a da broj dolazaka na fakultet redukuju na minimum.

U iščekivanju instrukcija u pogledu načina odbrane završnih i master radova odlažu se zakazane odbrane završnih i master radova do daljnjeg.

Uprava Saobraćajnog fakuleta apeluje na zaposlene i studente, ali i podseća na značaj lične odgovornosti u ovakvim situacijama. Od izuzetne važnosti je da se poštuju zdravstvene preporuke, da se ne shvataju olako upozorenja o praćenju simptoma, kao i o odgovornom ponašanju svakog pojedinca.

U cilju prevencije širenja eventualne infekcije podsećamo Vas da primenjujete sledeće:

  1. Često perite ruke sapunom i vodom (u trajanju najmanje 20 sekundi) ili koristite sredstvo za dezinfekciju na bazi 70% alkohola,
  2. Izbegavajte bliski kontakt sa osobama koje imaju povišenu temperaturu i/ili kašlju,
  3. Izbegavajte pozdravljanje rukovanjem i ljubljenjem, a sa sagovornicima održavajte razdaljinu od najmanje jednog metra,
  4. Ukoliko kašljete ili kijate prekrijte usta i nos papirnom maramicom, a potom maramicu odmah bacite u kantu za otpatke i operite ruke,
  5. Često provetravajte prostorije u kojima boravite,
  6. Izbegavajte okupljanje sa većim brojem ljudi u zatvorenom prostoru.
IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes