Anonimno vrednovanje rada nastavnika i saradnika (u periodu 25.12. 2023. - 08.01.2024.)

U cilju unapređenja kvaliteta nastave, studenti treba da izvrše anonimno vrednovanje rada nastavnika i saradnika u zimskom semestru školske 2023/2024. godine, radi ocene pedagoškog rada nastavnika i saradnika.

Anonimnu anketu nastavnika i saradnika, studenti su obavezni da obave on line ankete na linku: https://ankete.sf.bg.ac.rs/

Anketa počinje 25.12.2023.g. i završava se 08.01.2024.g. u ponoć.

Studenti koji su prijavili slušanje i polaganje predmeta za 2023/2024 akademskoj godini, dužni su i da obave celokupnu anketu (ocena na sva pitanja) barem jednog nastavnika i barem jednog saradnika angažovanog na tom predmetu, koji je student prijavio za slušanje i polaganje u 2023/2024 akademskoj godini.

Student koji ne obavi celokupnu anketu pedagoškog rada nastavnika i saradnika, ne može prijaviti ispite za polaganje u januarskom i februarskom ispitnom roku.

Student koji je upisani na dva modula, moraju obaviti anketu na svim modulima na kojima studiraju. Da bi ovo uradili, potrebno je da prvo obave vrednovanje na jednom modulu, a nakon toga obaveste administratora ankete (elektronskom poštom na adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) da im omogući vrednovanje i za drugi modul.

Tehnologija ocenjivanja pedagoškog rada nastavnika i saradnika je istovetna kao do sada, a anonimnost je zagarantovana! Nakon kompletiranja ankete, studentu se u elektronskom indeksu pojavljuje informacija da je student obavio obaveznu aktivnost ankete i student može nakon toga prijaviti ispite u januarskom i februarskom ispitnom roku u tekućoj školskog godini.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes