Sajam stipendija

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Univerzitet u Beogradu 5. i 6. oktobra 2016.godine organizovati SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata.

Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu učestvuju i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu. Ove godine sajam će trajati dva dana i okupiti predstavnike preko 40 različitih institucija. Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.
 
Prvog dana, 5.oktobra biće realizovan uvodni deo programa od 11 do 15 časova u Svečanoj sali Rektorata. Nakon svečanog otvaranja, publici će se predstaviti jedan broj institucija koji će kroz kraća predavanja upoznati publiku sa mogućnostima za mobilnost i stipendiranje studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu, mogućnostima za karijerno informisanje i savetovanje po pitanju nastavka studija i tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita stranih jezika.

Drugog dana, u četvrtak, 6.oktobra od 10 do 16 časova, biće organizovan izlagački deo sajma u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja i prateći program u Svečanoj sali gde će učesnici sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice studentima. Biće organizovano ukupno trideset informativno-konsultativnih sesija stipenditora i studenata i ukupno osamnaest prezentacija u okviru programa “15 saveta za 15 minuta”.

Organizacijom ove manifestacije imamo želju da podignemo nivo informisanosti studenata o mogućnostima nastavka studija u Srbiji i inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su im potrebne prilikom prijave, značaju proaktivnog stava, pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti.

Detaljni program i raspored prezentacija i konsultacija nalazi se na: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/sajam-stipendija-2016

Pozivaju se studenti i diplomirani studenti osnovnih, master i strukovnih studija Univerziteta u Beogradu da posete Sajam stipendija. Ulaz je slobodan.

Realizaciju Sajma ove godine podržali su prijatelji manifestacije: Kompanije “Coca Cola Hellenic”, “Nordeus”, “Posh&Media”, Obrazovni centar “Equilibrio”, “Loreal Balkan”, “Nestle” i “Ernst & Young”.

 

 

Aktuelne prilike za sticanje radnog iskustva i zaposlenje:

image034

Posao za profesore engleskog i nemačkog jezika

28.09.2016. - Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO poziva diplomirane profesore engleskog i nemačkog jezika da se prijave na konkurs za posao. Rok za prijave je 10.10.2016.

Detaljnije
10516747_886339331382627_8661375558202880964_n.jpg

Konkurs za posao na poziciji Operatera za testiranje informacionog sistema

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva diplomirane studente Fakulteta organizacionih nauka, Filozofskog, Filološkog i Ekonomskog fakulteta da se prijave na konkurs za posao u Centru za razvoj ljudskih resursa i menadžment. Rok za prijave je 12.oktobar 2016.

Detaljnije
sla2015-nelt-pick-by-voice-1-638.jpg

Posao u kompaniji Nelt- pozicija Aplikativni inženjer

Kompanija Nelt raspisuje konkurs za radno mesto u Novom Sadu- pozicija Aplikativni inženjer. Rad na poziciji Aplikativni inžerer bi podrazumevao razvoj i implementaciju softverskih rešenja, rad sa objektno orijentisanim programskim jezicima, održavanje i unapređenje poslovne aplikacije kao i pružanje podrške korisnicima. Ukoliko posedujete diplomu ETF-a, FON-a ili Matematičkog fakulteta, poznajete administraciju i programiranje nad relacionim bazama podataka (MSSQL), govorite engleski jezik i posedujete vozačku dozvolu B kategorije, pripremite CV na engleskom jeziku i prijavite se do 7.oktobra 2016.godine

Detaljnije
BMS_sajt_mentori.jpg

Praksa u Smart kolektivu

Pozivaju se studenti i studentkinje završnih godina fakulteta zainteresovani za oblasti društveno odgovornog poslovanja i socijalnog preduzetništva da se prijave na konkurs Smart kolektiva za četvoromesečnu radnu praksu. Praktikanti će imati priliku da učestvuju u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog društva.Otvorene su dve pozicije za praksu- Praktikant u oblasti društveno odgovornog poslovanja i Praktikant u oblasti socijalnog preduzetništva. Rok za prijavu je 3.oktobar 2016.godine

Detaljnije
20695889logo.jpg

Tromesečna stručna praksa- Pozicija PR asistent

Komunikacijski lab poziva zainteresovane studente 4.godine i apsolventi Ekonomskog fakulteta, Fakulteta političkih nauka i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu da se prijave na tromesečni program prakse. Ukoliko vas interesuje izrada PR projekata, kreiranje i održavanje baze kontakata medija kao i pisanje PR tekstova, asistiranje na eventima i učestvovanje u pripremi materijala za konkurse prijavite se do 1.oktobra 2016 godine.

Detaljnije
amg-logo.jpg

Praksa u oblasti veb novinarstva

Kompanija ADRIA MEDIA GROUP u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva apsolvente i postdiplomce da se prijave na konkurs za praktikantsku poziciju iz oblasti web novinarstva. Rok za prijave 30.09.2016.

Detaljnije
image040

Plaćena praksa na poziciji Researcher in IT Recruitment

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente završne godine i diplomirane studente Filozofskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta bezbednosti (Menadžment ljudskih i socijalnih resursa) da se prijave na konkurs za praksu na poziciji Researcher in IT Recruitment u kompaniji Adecco. Rok za prijave je 30.09.2016.

Detaljnije
IC-velika.jpg

Informativni centar Univerziteta u Beogradu otvara konkurs za posao

Informativni centar Univerziteta u Beogradu otvara konkurs za posao na poziciji Koordinator za informacione sisteme. Ukoliko imate završen fakultet informacionog usmerenja, želite da radite na izgradnji napredne akademske informacione infrastrukture, sa najnovijim tehnologijama, na atraktivnim projektima i u stimulativnom okruženju za rad, imate sposobnost timskog rada, dobre organizacione sposobnosti, analitičnost i komunikativnost, pozivamo vas da konkurišete najkasnije do 30.septembra.

Detaljnije
iGeoLogo.jpg

Volontirajte na Svetskoj geografskoj olimpijadi!

Regionalni centar za talente Beograd domaćin je sledeće Svetske geografske olimpijade, koja će se održati 2017.godine u Srbiji. Prijavite se za volontiranje i budite deo ove sjajne priče! Prijavljivanje traje do početka oktobra 2016.

Detaljnije
praksa-za-studente-net-developer.gif

Plaćena praksa na poziciji Junior .NET Developer

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente i diplomirane studente Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave na konkurs za praksu na poziciji Junior.NET Developer u organizaciji "The Branch Office of Foreign Legal Entity CHF - Software Development and Support Office". Rok za prijave je 30.09.2016.

Detaljnije
naucno-tehnoloski-park-beograd-660x358.jpg

Novi konkurs za posao na poziciji Back-end Web Developer

Kompanija WB PLUS CONSULTING, koja radi unutar Naučno-tehnološkog parka Beograd u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu traži osobu za rad na poziciji Back-end Web Developer. Ako ste završili studije na Elektrotehničkom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka (informacioni sistemi) ili Matematičkom fakultetu (informatika), interesuje vas razvoj server-side logike, imate osnovno poznavanje Front-end logike, pozivamo vas da pogledate detaljniji opis posla i uslove i iskoristite priliku za stalno zaposlenje u potpuno novom poslovnom okruženju u okviru Naučno tehnološkog parka na Zvezdari. Rok za prijave: 1.oktobar 2016.

Detaljnije
IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes