Godišnja nagrada u oblasti pronalazaka, dizajnerskih rešenja i tehničkih unapređenja

Pozivamo Vas da se prijavite na konkurs za dodelu Godišnjih nagrada u oblasti pronalazaka, dizajnerskih rešenja i tehničkih unapređenja. Predmet konkursa su rešenja koja su ostvarena u periodu 1. oktobar 2015. do 30. septembar 2016. godine i koja su primenjena ili se mogu primeniti u privredi Beograda.

Pravilnik o uslovima za dodelu nagrada za najbolje pronalaske, dizajnerska rešenja i tehnička unapređenja, možete preuzeti sa internet stranice Privredne komore Beograda <http://www.kombeg.org.rs/Slike/CeTranIRazvojTehnologija/2013/Pravilnik-nagrade_pronalasci.pdfhttp://www.kombeg.org.rs .

Predloge treba pripremiti prema sadržaju prijave za dodelu Godišnjih nagrada Privredne komore  Beograda datog u prilogu ovog dopisa, i zajedno sa popunjenim formularom za podatke o autorima, dostaviti na adresu:

PRIVREDNA KOMORA BEOGRADA

Centar za ekologiju

- za nagradu Komore -

11000 B E O G R A D

Kneza Miloša 12

najkasnije do  28. novembra 2016. godine.

Izbor najboljih i najuspešnijih pronalazaka, dizajnerskih rešenja i tehničkih unapređenja obaviće Žiri Privredne komore Beograda, u čijem sastavu se nalaze eminentni stručnjaci iz različitih oblasti.

Za detaljnije informacije možete se obratiti tel. 2641-355, lokal 113 ili putem el. pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Formular: podaci o autorima možete preuzeti ovde.

Izjavu o tačnosti podataka možete preuzeti ovde.

Sadržaj prijave možete preuzeti ovde.

Pozivno pismo možete pogledati ovde.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes