Вредновање рада наставника продужено до 15 јануара 2020.

У циљу унапређења квалитeт наставе, молим студенте да приступе анонимном анкетирању наставника и сарадника у зимском семестру шк. 2019/2020, ради оцене педагошког рада наставника и сарадника.

Aнонимну анкету наставника и сарадника у зимском семестру 2019/2020.г., студенти су обавезни да обаве у просторијама РЦСФ или од куће/дома (уз узимање кода који се мора преузети у просторијама РЦСФ на трећем спрату Факултета) .

Анкета почиње 25.12.2019.г. и завршава се 15.01.2020.г.(продужен рок са 12. Јан. на 15.јан.)

Студенти који су пријавили слушање и полагање предмета за 2019/2020 академској години, су дужни и да обаве целокупну анкету (оцена на сва питања) барем једног наставника и барем једног сарадника ангажованог на том предмету, који је студент пријавио за слушање и полагање у 2019/2020 академској години.

Студент који не обави целокупну анкету педагошког рада наставника и сарaдника, не може пријавити испите за полагање у јануарском и фебруарском испитном року.

Студент који је уписани на два модула, морају обавити анкету на свим модулима на којима студирају.

Технологија оцењивања педагошког рада наставника и сарадника је истоветна као до сада, а анонимност је загарантована.

Након комплетирања анкете, студенту се у електронском индексу појављује информација да је студент обавио обавезну активност анкете и студент може након тога пријавити испите у јануарском и фебруарском испитном року у текућој школског години.

Free Joomla! template by Age Themes