Свечана додела Диплома завршених Основних и Мастер академских студија и прослава школске славе „Свети Сава”

Након добијања диплома и саплемента дипломе из Ректората Универзитета у Београду, Саобраћајни факултет организује свечану доделу диплома. Дипломци се обавештавају телефоном о добијеним дипломама и саплементима.

Будући да се већина наших дипломаца запосли у периоду од 6 месеци након дипломирања, свечана додела се организује од ове школске године у два термина:

на дан кад се обележава школска слава Свети Сава 27.01. и на Видовдан 28.јуна.

Свечана додела Диплома завршених Основних и Мастер академских студија инжењерима и мастерима Саобраћајног факултета, одржаће се 27.01.2020. године, са почетком у 10 часова у амфитеатру 125.

Позивамо све наставнике и сараднике и ненаставно особље Факлутета да зајeдно прославимо овај свечани чин.

После поделе диплома и саплеманта организоваће се прослава школске славе „Свети Сава” у 12 часова у сали 128 у организацији Студентског парламента Саобраћајног факултета.

Свечаној подели диплома могу присуствовати и чланови уже породице. Позивамо Вас да заједнички прославимо овај свечани чин!

Дана 27.01.2020. године, у 10 ч. за време прославе школске славе „Свети Сава“ доделиће се награда најуспешнијим студентима из Фондација “Дипл. инж. Миодраг Селић“, виши саветник Генералне дирекције Југословенских железница у пензији и стипендија из фондације "Проф. др Божидар Милошевић, редовни професор Саобраћајног факултета".

Фондација “Дипл. инж. Миодраг Селић“, виши саветник Генералне
дирекције Југословенских железница у пензији додељује награду ИВАНИ С. САМАРЏИЋ, индекс број ЖЕ 100251 као студенту Одсека за железнички саобраћај и транспорт који је дипломирао током школске 2018/2019. године са највишом просечном оценом током студија. Просечна оцена износи 8,14, а оцена 10 на завршном раду.

Фондација "Проф. др Божидар Милошевић, редовни професор Саобраћајног факултета" додаљује ступендију МИЛУ Б. ТОДОРОВИЋУ, дипл. инж., индекс број ВЗ 150171, као студенту који је завршио основне студије током школске 2018/2019. године са највишом просечном оценом током студија. Просечна оцена износи 9,94, а оцена на завршном раду 10.

Дана 27.01.2020. године, у 10 ч. се додељује и Диплома Мр Зоран Радосављевић Анђели Павловић као најбољем дипломираном студенту Одсека за ваздушни саобраћај и транспорт са оствареним просеком 9.63 и оценом 10 на завршном раду, уписаном на факултет школске 2014/2015. године

Поред тога, Модула за железнички саобраћај и транспорт додељује награду Најбољем студенту Модула за железнички саобраћај и транспорт колеги Миливоју Илићу студенту четврте године чији је просек 9

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes