Сајам послова и пракси – Transport and Traffic Business days 2020

У периоду од 7-11. децембра биће организован, сада већ традиционални, Сајам послова и пракси – Transport and Traffic Business days 2020. Овог пута у складу са ситуацијом у којој се сви налазимо због пандемије COVID19 , TTBD прелази на Виртуелну платформу! Са поносом можемо да кажемо да ће TTBD 2020 бити први потпуно виртуелни студентски сајам у Србији и региону.

Верујемо да не постоји студент Саобраћајног факултета који није упознат са концептом TTBD-а и овим путем желимо да позовемо све колегинице и колеге да се активно укључе и узму своје учешће на овогодишњем сајму.

Савез студената Саобраћајног факултета, заједно са компанијом Балкан штанд већ месецима ради на томе да и у овој години пуној разних препрека, омогући својим колегама да обезбеде себи праксу или запослење у некој од реномираних компанија из сфере саобраћаја, транспорта, логистике и телекомуникација.

Све детаље можете пронаћи на званичном сајту http://ttbd.rs/, као и на Инстаграму https://www.instagram.com/ttbd.rs/ и Facebook страници https://www.facebook.com/ttbd.rs/.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes