Sajam poslova i praksi – Transport and Traffic Business days 2020

U periodu od 7-11. decembra biće organizovan, sada već tradicionalni, Sajam poslova i praksi – Transport and Traffic Business days 2020. Ovog puta u skladu sa situacijom u kojoj se svi nalazimo zbog pandemije COVID19 , TTBD prelazi na Virtuelnu platformu! Sa ponosom možemo da kažemo da će TTBD 2020 biti prvi potpuno virtuelni studentski sajam u Srbiji i regionu.

Verujemo da ne postoji student Saobraćajnog fakulteta koji nije upoznat sa konceptom TTBD-a i ovim putem želimo da pozovemo sve koleginice i kolege da se aktivno uključe i uzmu svoje učešće na ovogodišnjem sajmu.

Savez studenata Saobraćajnog fakulteta, zajedno sa kompanijom Balkan štand već mesecima radi na tome da i u ovoj godini punoj raznih prepreka, omogući svojim kolegama da obezbede sebi praksu ili zaposlenje u nekoj od renomiranih kompanija iz sfere saobraćaja, transporta, logistike i telekomunikacija.

Sve detalje možete pronaći na zvaničnom sajtu http://ttbd.rs/, kao i na Instagramu https://www.instagram.com/ttbd.rs/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/ttbd.rs/.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes