Позив за учешће на Форуму иновација о дигитализацији индустријских процеса


Амбасада Француске и Фондација Темпус у сарадњи са Француским институтом, Асоцијацијом AFA, Француско-српском привредном комором и Инфостудом, позивају садашње и свршене студенте инжењерских н​аука и истраживаче, на догађај посвећен теми дигитализације индустријских процеса и могућности запошљавања у овом сектору, који ће се одржати у среду, 13. априла 2022. од 9:30 до 17 часова, уживо у Музеју науке и технике у Београду (Скендербегова 51). Радни језик догађајa је енглески.
Више детаља можете да погледате овде.


Овај целодневни догађај чине два комплементарна дела. Током преподнева, у оквиру Форума иновација, одржаће се округли сто на тему дигитализације индустријских процеса, где ће бити представљене иновације у овом домену, као и могућности за финансирање истраживања.



У послеподневном делу, који се реализује као део иницијативе „Study in France – work in Serbia", представници престижног француског универзитета Institut Mines-Telecom и иницијативе Дигитална Србија упознаће актуелне и свршене студенте са могућностима за рад у овом сектору након студија, као и са предностима на тржишту рада за студенте који су део студија завршили у иностранству. Након тоаг, учесници ће имати прилику за speed dating са представницима људских ресурса компанија-чланица Француско-српске привредне коморе, где ће моћи да се информишу о овим компанијама, поставе питања и оставе свој CV.



Догађај је пре свега намењен свршеним и садашњим студентима (инжењерима) Електротехничког, Машинског, Природно-математичког, Пољопривредног, Технолошког и сродних факултета, те истраживачима, компанијама које се баве дигиталним иновацијама, представницима универзитета и института.



Сви заинтересовани за учешће могу се пријавити попуњавањем овог пријавног формулара до недеље, 10. априла 2022.године у 23.59 или до попуне слободних места. Уколико будете имали техничких проблема приликом пријаве или су Вам потребне додатне информације у вези са догађајем, можете се обратити Информативном центру Фондације Темпус путем имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефона 011 3342 430, опција 1.

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes