Мобилни пункт за вакцинацију у петак испред Саобраћајног факултета

МОБИЛНИ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ У ПЕТАК ИСПРЕД САОБРАЋАЈНОГ ФАКУЛТЕТА

Аутобус адаптиран у мобилни пункт, потпуно опремљен за вакцинацију, биће стациониран испред Саобраћајног факултета у петак, 11. јуна, од 10 до 16 часова. На мобилном пункту биће доступне Pfizer i Sinopharm вакцине, а моћи ће да се вакцинишу сви студенти, као и сви заинтересовани грађани.

Овим путем, Установа Студентски центар „Београд“, заједно са Градом Београдом, ГСП-ом и свим надлежним здравственим установама, апелује на све студенте и остале грађане да се вакцинишу и на тај начин заштите себе, своје породице и буду одговорни према друштву у целини.

Сви студенти који се вакцинишу, као и они који су већ примили вакцину, добиће месец дана бесплатног коришћења теретане и сауне, као и паркинга у оквиру Студентског центра, које могу искористити до краја текуће године. Kампању за вакцинацију подржали су и Уједињени фестивали Србије (EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nisville) који су припремили више од 100 улазница и разних награда за све који дођу на вакцинацију, а добитници ће бити извучени према случајном одабиру.

Установа СЦ „Београд“ још једном позива све студенте да се вакцинишу и дају свој допринос повратку нормалном животу.

 

Мобилни пункт за вакцинацију у петак испред Саобраћајног факултета (ПДФ)

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes