Европске универзитетске игре 2020 - Волонтерски конкурс - позив за студенте Саобраћајног факултета

Највеће европско студентско првенство, Европске универзитетске игре, одржаће се у Београду од 10. до 25. јула 2020. Пројекат је проглашен догађајем од државног значаја, подржан је од стране Владе Републике Србије и Ректората Београдског универзитета.

Србија је још једном добила прилику да се, након Универзијаде 2009. године, докаже као врстан организатор највећег универзитетског спортског такмичења – у чему ће бити потребна велика волонтерска помоћ. Учешће у организацији може да буде веома корисно студентима, те смо сигурни да би им и ова вест била занимљива.

У децембру 2019. смо у сарадњи са организацијом ЦЕРОБ (Центар за едукацију и развој омладине Београда) организовали промоцију у холу вашег факултета, која је прошла задовољавајуће – студенти су били заинтересовани да се пријаве да волонтирају на Европским универзитетским играма.

Позив за волонтере (са више детаља).

Волонтерска помоћ ће бити потребна на најразличитијим позицијама у десетак сектора:

- Аташеи

- Церемоније и протокол

- Транспорт и смештај

- Акредитациони центар

- Прес

- Логистика

- Информациони центар

- Универзитетско село …

Европске универзитетске игре 2020 Србија организује на основу лиценце Европске универзитетске спортске асоцијације – ЕУСА, кровне организације универзитетског спорта у Европи.

Београд ће угостити пете по реду Игре са учешћем од преко 6.000 студената са више од 500 европских универзитета који ће се такмичити у чак 21. спорту - списак свих спортова и више информација пронађите на сајту:

https://eug2020.eu/sportovi/.

logo

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes