Evropske univerzitetske igre 2020 - Volonterski konkurs - poziv za studente Saobraćajnog fakulteta

Najveće evropsko studentsko prvenstvo, Evropske univerzitetske igre, održaće se u Beogradu od 10. do 25. jula 2020. Projekat je proglašen događajem od državnog značaja, podržan je od strane Vlade Republike Srbije i Rektorata Beogradskog univerziteta.

Srbija je još jednom dobila priliku da se, nakon Univerzijade 2009. godine, dokaže kao vrstan organizator najvećeg univerzitetskog sportskog takmičenja – u čemu će biti potrebna velika volonterska pomoć. Učešće u organizaciji može da bude veoma korisno studentima, te smo sigurni da bi im i ova vest bila zanimljiva.

U decembru 2019. smo u saradnji sa organizacijom CEROB (Centar za edukaciju i razvoj omladine Beograda) organizovali promociju u holu vašeg fakulteta, koja je prošla zadovoljavajuće – studenti su bili zainteresovani da se prijave da volontiraju na Evropskim univerzitetskim igrama.

Poziv za volontere (sa više detalja).

Volonterska pomoć će biti potrebna na najrazličitijim pozicijama u desetak sektora:

-              Atašei

-              Ceremonije i protokol

-              Transport i smeštaj

-              Akreditacioni centar

-              Pres

-              Logistika

-              Informacioni centar

-              Univerzitetsko selo …

Evropske univerzitetske igre 2020 Srbija organizuje na osnovu licence Evropske univerzitetske sportske asocijacije – EUSA, krovne organizacije univerzitetskog sporta u Evropi.

Beograd će ugostiti pete po redu Igre sa učešćem od preko 6.000 studenata sa više od 500 evropskih univerziteta koji će se takmičiti u čak 21. sportu -  spisak svih sportova i više informacija pronađite na sajtu:

https://eug2020.eu/sportovi/.

logo

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes