Годишњи позив за стручну праксу у компанији Телеком Србија

Обавештавамо вас да је компанија Телеком Србија отворила позив за обављање обавезне стручне праксе за студенте Универзитета у Београду током 2020. године.

Обавезна стручна пракса се обавља у периоду до краја ове године, према програму који дефинишу факултети уз менторско праћење у различитим дирекцијама у оквиру компаније Телеком Србија. За сваког студента на пракси биће обезбеђена менторска подршка. Предвиђено трајање праксе је до месец дана, а почетак праксе биће дефинисан у договору ментора и студента. Реализација обавезне стручне праксе ће се обавити, на основу потписаног Уговора о сарадњи између компаније Телеком Србија и Универзитета у Београду, преко Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената.

УСЛОВИ:            

 - Редовни студенти завршних година првог степена студија и студенти мастер студија из следећих области: телекомуникације, рачунарске технике, информатике и информационих система.

НАЧИН ПРИЈАВЕ:           

Неопходна документација:

а. Биографија кандидата која се доставља искључиво преко портала Студентскапракса.цом током трајања конкурса
* За пријављивање за праксу потребно је да студенти на порталу направе кориснички налог у зони за студенте, поставе свој CV и изврше пријаву за жељену праксу.

б. Накнадно биће неопходно да кандидати доставе:
- Упут са факултета / Упут ће моћи да се достави електронским путем током трајања конкурса од 02.03.2020. до 03.04.2020. године.

РОК ЗА ПРИЈАВУ: 3/4/2020

ТРАЈАЊЕ ПРАКСЕ: до четири недеље

КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН ЗА ФАКУЛТЕТЕ: 

  • Електротехнички факултет Универзитета у Београду,
  • Факултет организационих наука Универзитета у Београду,
  • Саобраћајни факултет Универзитета у Београду,
  • Математички факултет Универзитета у Београду

 

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes