Kонкурс за учешће на ТЕСЛИНИМ ДАНИМА ЕНЕРГЕТИКЕ

И ове године је расписан конкурс за пријављивање академских радова и других стваралачких достигнућа студената ради њиховог квалификовања за учешће на ТЕСЛИНИМ ДАНИМА ЕНЕРГЕТИКЕ. То је учињено у складу са Споразумом који је пре три године године Фондација "Никола Тесла" из Београда потписала са Пословним удружењем "Електромашиноградња" из Београда, Електротехничким и Машинским факултетима у Београду и Факултетом инжењерских наука у Крагујевцу, а који регулише принципе организовања и финансирања научно-стручне манифестације студената Републике Србије, која се сада по тринаести пут, у новом формату, одржава под називом ТЕСЛИНИ ДАНИ ЕНЕРГЕТИКЕ. Циљ те манифестације је да подстиче развој квалитетних стручњака за потребе енергетике и електромашиноградње и да се промовише лик и дело Николе Тесле, и остварења студената који студирају на универзитетима Републике Србије.

ЕЛЕКТРОМАШИНОГРАДЊА је финансијски покровитељ ТЕСЛИНИХ ДАНА ЕНЕРГЕТИКЕ, тј. ТЕСЛИНЕ НАГРАДЕ ЗА СТВАРАЛАШТВО МЛАДИХ и осталих студентских награда, као и коктела за учеснике догађаја.

ФАКУЛТЕТИ су носиоци организације ТЕСЛИНИХ ДАНА ЕНЕРГЕТИКЕ, при чему ће ове године главни носилац организације бити ИМП-Аутоматика д.о.о. је једно од водећих предузећа у саставу Института "Михајло Пупин" у Београду.

У прилогу се налази текст објављеног конкурса (pdf).

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes