Konkurs za učešće na TESLINIM DANIMA ENERGETIKE

I ove godine je raspisan konkurs za prijavljivanje akademskih radova i drugih stvaralačkih dostignuća studenata radi njihovog kvalifikovanja za učešće na TESLINIM DANIMA ENERGETIKE. To je učinjeno u skladu sa Sporazumom koji je pre tri godine godine Fondacija "Nikola Tesla" iz Beograda potpisala sa Poslovnim udruženjem "Elektromašinogradnja" iz Beograda, Elektrotehničkim i Mašinskim fakultetima u Beogradu i Fakultetom inženjerskih nauka u Kragujevcu, a koji reguliše principe organizovanja i finansiranja naučno-stručne manifestacije studenata Republike Srbije, koja se sada po trinaesti put, u novom formatu, održava pod nazivom TESLINI DANI ENERGETIKE. Cilj te manifestacije je da podstiče razvoj kvalitetnih stručnjaka za potrebe energetike i elektromašinogradnje i da se promoviše lik i delo Nikole Tesle, i ostvarenja studenata koji studiraju na univerzitetima Republike Srbije.

ELEKTROMAŠINOGRADNjA je finansijski pokrovitelj TESLINIH DANA ENERGETIKE, tj. TESLINE NAGRADE ZA STVARALAŠTVO MLADIH i ostalih studentskih nagrada, kao i koktela za učesnike događaja.

FAKULTETI su nosioci organizacije TESLINIH DANA ENERGETIKE, pri čemu će ove godine glavni nosilac organizacije biti IMP-Automatika d.o.o. je jedno od vodećih preduzeća u sastavu Instituta "Mihajlo Pupin" u Beogradu.

U prilogu se nalazi tekst objavljenog konkursa (pdf).

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes