YOURS 2024 - конференција младих истраживача и академских ствараоца

Конференција YOURS 2024 је 21. маја 2024. године на Београдском сајму (током Сајма технике). Позивају се млади истраживачи и тимови да САОПШТЕ резултате истраживања, повежу се са истраживачима и научницима из других институција, а коначан рад (у форми потребној за објаву у научним часописима) доставе до краја јуна.

Конференција је, пре свега, заједничка платформа научно истраживачког рада студентских тимова, младих истраживача и академских ствараоца из регионалног и међународног научног окружења.


Више детаља: www.jaes-series.com


YOURS сарађује са водећим научним часописима препознатим у светској научној јавности и промовише нове часописе у областима које имају значајан потенцијал за развој научног подмлатка и стварању услова за бољи проток идеја, достигнућа и знања у међународним оквирима. Часописи који подржавају рад конференције презентују вредности и достигнућа научног рада и сарадње међу различитим актерима научне и образовне јавности и обезбеђују БИТАН (међународне рецензије усмерене ка побољшању научне мисли) и ДИРЕКТАН (видљивост, кредибилност, вредновање) канал за напредовање у развоју академских каријера нашег научног подмлатка.

Позив за презентације истраживачког рада може да се погледа овде (pdf).

Служба за подршку образовању и научноистраживачком раду

Free Joomla! template by Age Themes