YOURS 2024 - konferencija mladih istraživača i akademskih stvaraoca

Konferencija YOURS 2024 je 21. maja 2024. godine na Beogradskom sajmu (tokom Sajma tehnike). Pozivaju se mladi istraživači i timovi da SAOPŠTE rezultate istraživanja, povežu se sa istraživačima i naučnicima iz drugih institucija, a konačan rad (u formi potrebnoj za objavu u naučnim časopisima) dostave do kraja juna.

Konferencija je, pre svega, zajednička platforma naučno istraživačkog rada studentskih timova, mladih istraživača i akademskih stvaraoca iz regionalnog i međunarodnog naučnog okruženja.


Više detalja: www.jaes-series.com


YOURS sarađuje sa vodećim naučnim časopisima prepoznatim u svetskoj naučnoj javnosti i promoviše nove časopise u oblastima koje imaju značajan potencijal za razvoj naučnog podmlatka i stvaranju uslova za bolji protok ideja, dostignuća i znanja u međunarodnim okvirima. Časopisi koji podržavaju rad konferencije prezentuju vrednosti i dostignuća naučnog rada i saradnje među različitim akterima naučne i obrazovne javnosti i obezbeđuju BITAN (međunarodne recenzije usmerene ka poboljšanju naučne misli) i DIREKTAN (vidljivost, kredibilnost, vrednovanje) kanal za napredovanje u razvoju akademskih karijera našeg naučnog podmlatka.

Poziv za prezentacije istraživačkog rada može da se pogleda ovde (pdf).

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes