Pregled vesti Centra za razvoj karijere

Drage kolege,

Pred vama je nov pregled vesti iz Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

 

U proteklom periodu realizovali  smo brojne aktivnosti za studente, organizovali smo dve posete kompanijama (Puratos i VIP Mobile), jedan susret sa poslodavcima: “Karijerno ćaskanje” sa zaposlenima u kompaniji Metro, dva gostujuća predavanja (kompanije EuroCons i BridgeWay), posetili smo Tehnički fakultet u Boru i za studente realizovali prezentaciju Centra i radionicu posvećenu uspešnom predstavljanju poslodavcima.

Obeležili smo  deset godina rada na Univerzitetu u Beogradu i veoma smo zahvalni na svim lepim rečima i željama koje su nam brojni saradnici uputili ovom prilikom. Na ovom linku: https://goo.gl/hYdzYd možete pročitati članak koji je objavila “Politika” ovim povodom.

Posebno smo ponosni što smo na prvom nacionalnom takmičenju dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, koje je početkom decembra organizovala Fondacija Tempus - Euroguidance Srbija, osvojili prvo mesto kandidujući kurs “Veštine upravljanja karijerom”.

U poslednjoj nedelji decembra ovaj kurs su uspešno završile dve grupe studenata, jedna na Poljoprivrednom fakultetu i druga na Mašinskom fakultetu, a u narednom periodu planiramo realizaciju istog kursa za studente na Farmaceutskom, Saobraćajnom i Ekonomskom fakultetu.

U narednom periodu otvorićemo drugi poziv za studente zainteresovane za obavljanje stručne prakse u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i studenti će se prijavljivati putem portala www.studentskapraksa.com do polovine februara. Pripremamo i novi ciklus prakse u grčkim kompanijama, koji će se realizovati treću godinu za redom u saradnji sa Ambasadom Grčke i Helenskim poslovnim udruženjem.

Više informacija možete pronaći ovde.

Uz najlepše želje za predstojeću 2017.godinu srdačno vas pozdravljamo!

 

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes