Plaćeni angažman - kompanija Fast Mobility doo

Kompanija Fast Mobility doo, obavlja delatnosti iznajmljivanja motornih vozila za potrebe fizičkih i pravnih lica u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Kompanija sarađuje sa eminentnim internacionalnim brokerima u posredovanju pri iznajmljivanju naših vozila, za potrebe klijenata iz celog sveta.

Pored osnovne delatnosti, naša kompanija preko svog partnera kompanije Posrednik prati, održava i obezbeđuje zamenska vozila, u sklopu usluge flotnog menadžmeta, velikih internacionalnih kompanija koje posluju na teritoriji R. Srbije.

Kroz plaćeni angažman u našoj kompaniji studenti bi imali priliku da se praktično i stručno upoznaju sa poslovanjem rent-a-car kompanija u R. Srbiji, a kroz saradnju sa našim regionalnim partnerima, poslovanju istih u HR, SLO i BiH.

Uz pomenutu delatnost, studenti bi imali pristup informacijama, redovnog tehničkog održavanja, praćenju isteka redovnih servisnih perioda, vanrednim održavanjem vozila, tehničkim podacima pri exploataciji vozila, administrativnim praćenjem exploatacije vozila, ne planskim iskakanjem vozila iz upotrebe, organizacijom saobraćane strukture izvravanja delatnosti i putanja kretanja službenih vozila, pripreme sezonske zamene guma, i još mnogo toga.

Više o nam i našem partneru, možete videti na web stranicama
www.fastmobility.rs i www.posrednik.rs

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes