Treći srpski kongres o putevima

Treći srpski kongres o putevima održaće se 14. i 15. juna 2018. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Podsećamo vas da su Prvi srpski kongres o putevima, održan juna 2014. godine, kao i Drugi srpski kongres o putevima, održan juna 2016. godine (kongresi se održavaju svake druge godine), bili izuzetno uspešni i da su oba puta okupili po više od 300 učesnika i podsticali razmenu iskustava i znanja putarske zajednice šireg regiona.

Putevi oblikuju život modernog društva i određuju tokove budućeg razvoja. Kroz odnos društva prema putevima, kao i kroz odnos puteva prema prirodi, ogleda se odnos društva prema svojoj okolini ali i prema sebi samom. Odgovorno odlučivanje, zasnovano na novim tehnologijama planiranja i projektovanja, kao i građenje, bazirano na modernim tehnikama materijalizacije projektnih zamisli, dobre ideje pretočiće u još bolju putnu infrastrukturu. Ove nepobitne činjenice oblikuju i teme predstojećeg kongresa o putevima:

  • Planiranje i projektovanje – Primeri i iskustva
  • Planiranje i projektovanje - Nove tehnologije
  • Upravljanje, građenje i održavanje puteva
  • ITS i nove tehnologije u saobraćaju
  • Efikasnost i bezbednost saobraćaja na putevima
  • Održivi razvoj i zaštita životne sredine

Sve potrebne informacije o kongresu možete naći na internet prezentaciji: www.kongresoputevima.rs na kojoj se vrši prijavljivanje učesnika.

IMAGE Svečana dodela diploma (27.1.2024.) - Galerija fotografija
Pogledajte fotografije sa svečane dodele diploma, održane 27. januara 2024. godine.

Free Joomla! template by Age Themes